Ohjelmapalvelut

Voit tilata Melissan kautta ohjelmapalveluita muun muassa polttareihin, pikkujouluihin ja yksityistilaisuuksiin.

Melissa ja XModel Entertainment tarjoavat Suomen kuumimmat esiintyjät yksityistilaisuuksiin sekä yritystapahtumiin. Esitykset sovitetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja tehdään hyvällä laadulla ja ikimuistoisella tavalla.

Polttarit, pikkujoulut, syntymäpäiväjuhlat, yksityistilaisuus?

Melissa järjestää ohjelmapalveluja yhdessä XModel Entertainmentin kanssa.  XModel ohjelmapalvelut tarjoaa yli 18-vuotiaille suunnattuja ohjelma- ja elämyspalveluja pääkaupunkiseudulla ja sovitusti muualla Suomessa.
Melissan kautta voit tilata helposti alan kuumimmat esiintyjät erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin - ja räätälöimme paketin aina vastaamaan asiakkaan toiveita.
Melissan kautta voi tilata myös useita esiintyjiä ja esittää toiveita - takaamme, että kaikki esiintyjät ovat alansa ehdotonta huippua Suomessa!

Melissan ja ohjelmapalveluiden kautta tarjoamme palveluita muun muassa polttareihin, pikkujouluihin, yritysten illanviettoon, aikuisten syntymäpäiväjuhliin tai vaikka kaveriporukan illanviettoon. Tarjoamme valmiita paketteja sekä voimme räätälöidä palvelut asiakkaan kiinnostuksen mukaisesti. Kysymällä saat lisätietoa: mistyhotgirls@gmail.com tai info@xmodel.fi

Tarjoamamme ohjelmapalvelut sisältävät Suomen laadukkaimmat esiintyjät striptease-esityksiin sekä sovittuihin ohjelmapalveluihin. Emme myy seksipalveluita, mutta myymme elämyksiä, jotka varmasti jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Kaikki esiintyjämme ovat kokeneita, ammattitaitoisia ja positiivisen asenteen omaavia suomalaisia naisia, jotka tekevät mielellään toiveidenne mukaisen ikimuistoisen ja kuumempaakin kuumemman tapahtuman.

Tervetuloa nauttimaan!

Melissa

© Copyright Melissa